Announcement

Vote for which improvement to work on first!

Več: forum.

Unaudited

Subtitles were not yet audited by the editorial team. Caution is advised!
Poster for subtitles' movie Wonder Woman (2017).

Информации за филмот

Наслов Wonder Woman (2017)
Вид Филм

Податоци за преводот

ID 2YhE
Создадено 05.7.2017 11:12:12
Учесник Анонимно
Јазик Македонски
Слики во секунда N/A


User votes

No votes

User reports

Poor subtitle quality. 0
File is not a subtitle! 0
Wrong movie or episode entry. 0
Wrong language. 0
Wrong release. 0
Garbled text (strange characters, like rectangles and such). 0

Releases

Wonder.Woman.2017.720p.HC.HDRip.X264.AC3-EVO
Wonder.Woman.2017.720p.KORSUB.HDRip.XviD.MP3-STUTTERSHIT
Wonder.Woman.2017.1080p.KORSUB.HDRip.x264.AAC2.0-STUTTERSHIT
Wonder.Woman.2017.720p.KORSUB.HDRip.x264.AAC2.0-STUTTERSHIT
Wonder.Woman.2017.KORSUB.HDRip.XviD.MP3-STUTTERSHIT
Wonder.Woman.2017.KORSUB.HDRip.x264-STUTTERSHIT
Wonder.Woman.2017.1080p.HC.HDRip.X264.AC3-EVO
Wonder.Woman.2017.HC.HDRip.XviD.AC3-EVOmkd

Subtitles preview

Име на фајлот
Wonder.Woman.2017.HC.HDRip.XviD.AC3-EVOmkd
Име
wonder_woman_2017_hc_hdrip_xvid_ac3-evomkd
Content preview
# Почеток Крај Metadata Lines
1 00:00:30.463 00:00:37.363
 1. ~ ТИКВИЦА ~ ВИ ЈА ПРЕТСТАВУВА
 2. -- ЧУДЕСНА ЖЕНА --
2 00:00:46.214 00:00:49.114
 1. <i>Едно време, сакав
 2. да го спасам светот.</i>
3 00:00:50.367 00:00:52.367
 1. <i>Ова прекрасно место.</i>
4 00:00:54.304 00:00:57.104
 1. <i>Но, малку работи
 2. ми беа јасни, тогаш.</i>
5 00:00:58.737 00:01:1.137
 1. <i>Тоа е земја на магија
 2. и чуда...</i>
6 00:01:2.031 00:01:4.731
 1. <i>Вредна за негување,
 2. на секој начин.</i>
7 00:01:6.952 00:01:9.052
 1. <i>Но, колку сте поблиску...</i>
8 00:01:10.151 00:01:13.551
 1. <i>Толку подобро ја гледате црнината,
 2. одвнатре.</i>
9 00:01:17.948 00:01:19.948
 1. <i>А луѓето?</i>
10 00:01:21.659 00:01:24.259
 1. <i>Луѓето се друга приказна.</i>
11 00:01:26.349 00:01:30.449
 1. <i>Соочување со вистината,
 2. не е лесно, како што изгледа.</i>
12 00:01:41.743 00:01:44.343
 1. <i>Го научив тоа,
 2. на потешкиот начин.</i>
13 00:01:44.859 00:01:46.859
 1. <i>Пред долго, долго време.</i>
14 00:01:49.439 00:01:50.939
 1. <i>И сега...</i>
15 00:01:53.410 00:01:55.410
 1. <i>Веќе нема да бидам истата.</i>

Статистики

Number of downloads 319
Number of units 1K
Number of lines 1K
Number of lines per unit 1.57
Number of characters 38K
Number of characters per line 20.06

Нема коментари