Announcement

Vote for which improvement to work on first!

Več: forum.

Филтери

Прикажани се преводите прикачени во последните 30 дена.

Година на емитување
2017-2018 (109) ,   2016-2017 (16) ,   2015-2016 (1) ,   2011-2015 (1) ,   2006-2011 (1) ,   1996-2006 (9) ,   1986-1996 (3) ,   1976-1986 (4) ,   1966-1976 (1) ,   1900-1966 (2)
Јазици
en (152)
Знамиња
(92) ,   (54) ,   (28) ,   (7) ,   (1) ,   (1) ,   (1)
Слики во секунда
23.976 (107) ,   24 (11) ,   25 (PAL) (4) ,   29.97 (NTSC) (1)