Unaudited

Subtitles were not yet audited by the editorial team. Caution is advised!
Poster for Alice Through the Looking Glass (2016).

Informatat e filmit

Titulli Alice Through the Looking Glass (2016)
Tipi Film

Informatat e titrave

ID l_BA
Krijuar 2016-07-01 1.04.16.PD
Kontribues Anonim
Gjuha Shqiptar
FPS N/A


User votes

No votes

User reports

Poor subtitle quality. 0
File is not a subtitle! 0
Wrong movie or episode entry. 0
Wrong language. 0
Wrong release. 0
Garbled text (strange characters, like rectangles and such). 0

Releases

Alice Through the Looking Glass 2016 720p TC HC x264-P2P (1.sq
Alice.Through.the.Looking.Glass.2016.720p.ShAaNiG

Subtitles preview

Emri i file
Alice Through the Looking Glass 2016 720p TC HC x264-P2P (1.sq
Name
alice through the looking glass 2016 720p tc hc x264-p2p (1_sq
Content preview
# Fillimi Fundi Metadata Lines
1 00:00:5.880 00:00:31.880
 1. Përktheu dhe Përshtati: E.Kadriaj
 2. Ekskluzivisht per: CkaMeKqyr.com
 3. Faqja më e madhe dhe më e shpejtë për filma me titra SHQIP
2 00:00:51.337 00:00:54.090
 1. WONDER London
3 00:01:1.732 00:01:6.304
 1. Malacca Strait - 1874
4 00:01:15.414 00:01:17.862
 1. O Zot, nuk ka mbeturina në të dy anët!
5 00:01:18.017 00:01:20.438
 1. Rërë apo reef, unë nuk mund të them atë!
6 00:01:22.189 00:01:25.607
 1. Kapiteni, piratët Malays na qoshe.
7 00:01:25.657 00:01:27.400
 1. Ne duhet të dorëzohen!
8 00:01:29.428 00:01:33.436
 1. Livre varkën e atit tim, as nuk është e garantuar për të mbijetuar, z Phelps.
9 00:01:41.409 00:01:42.984
 1. Fondi është i ulët.
10 00:01:43.412 00:01:45.576
 1. Line, zgjeruar qirinj!
11 00:01:45.780 00:01:48.447
 1. Kapiten, anija do të kandidojë në rërë atje.
12 00:01:48.483 00:01:50.159
 1. Kjo është e pamundur!
13 00:01:50.352 00:01:53.465
 1. E di mendimin tim e asaj fjale, z Phelps.
14 00:01:55.056 00:01:58.789
 1. sails zgjeruar. Qirinj Zgjuar!
15 00:01:58.823 00:02:2.349
 1. Qirinj zgjeruar djemtë. Qirinj Zgjuar!

Statistikat

Number of downloads 29
Number of units 1K
Number of lines 1K
Number of lines per unit 1.0
Number of characters 37K
Number of characters per line 27.96

S'ka komente