Announcement

Vote for which improvement to work on first!

Več: forum.

Unaudited

Subtitles were not yet audited by the editorial team. Caution is advised!
Poster for subtitles' movie Barbershop: The Next Cut (2016).

Informatat e filmit

Titulli Barbershop: The Next Cut (2016)
Tipi Film

Informatat e titrave

ID jvBA
Krijuar 2016-07-25 1.02.41.PD
Kontribues Anonim
Gjuha Shqiptar
FPS N/A


User votes

No votes

User reports

Poor subtitle quality. 0
File is not a subtitle! 0
Wrong movie or episode entry. 0
Wrong language. 0
Wrong release. 0
Garbled text (strange characters, like rectangles and such). 0

Releases

Subtitles preview

Emri i file
Barbershop the next cut.English
Name
barbershop the next cut_english
Content preview
# Fillimi Fundi Metadata Lines
1 00:00:6.000 00:00:12.074
 1. Përktheu dhe përshtati: E.Kadriaj
 2. Mundësoi në HD: CkaMeKqyr.com
2 00:01:17.600 00:01:23.300
 1. Përktheu dhe përshtati: E.Kadriaj
 2. Mundësoi në HD: CkaMeKqyr.com
3 00:01:50.500 00:01:53.400
 1. Bettie Sophie, unë vetëm mbyllur dyqanin.
4 00:01:54.000 00:01:55.600
 1. Mendova se do të vija?
5 00:01:56.500 00:01:59.000
 1. Unë kam për të përfunduar këtë. Unë shpresoj që ju të gëzojnë.
6 00:01:58.900 00:02:2.100
 1. OK, unë jam off.
7 00:02:3.500 00:02:7.000
 1. Le të shkojnë vajzat. Prisni deri! A nuk është asgjë të keqe me veshje tim, është ajo? dreq it out! Kalaja Bërtisni është atje.
8 00:02:7.300 00:02:10.300
 1. Po? Keshtjella? Ku? Është atje! Uau! Shumë afër!
9 00:02:11.500 00:02:14.300
 1. Oh, my ... unë pyes veten në qoftë se Howl është në qytet.
10 00:02:23.100 00:02:26.800
 1. Oh, është e shkuar! Ajo vetëm e fshehur në mjegull. A nuk e shihni ato anijet beteja u shtri vetëm në frontin e dritares?
11 00:02:26.900 00:02:31.700
 1. A keni dëgjuar për një vajzë, Marta, jeton në qytetin e Jugut? Zemra e saj u vodh nga piskamë.
12 00:02:31.800 00:02:37.500
 1. Unë jam i frikësuar ... Mos u shqetësoni. Ai Will not shkoni pas tuajat.
13 00:02:37.300 00:02:39.500
 1. hë de, vajzat! Nxito!
14 00:02:40.000 00:02:41.600
 1. Si nuk e dini se?
15 00:04:43.800 00:04:46.100
 1. Hej, ju, miut pak. A jeni duke kërkuar për diçka?

Statistikat

Number of downloads 19
Number of units 883
Number of lines 887
Number of lines per unit 1.0
Number of characters 43K
Number of characters per line 48.88

S'ka komente