Announcement

Vote for which improvement to work on first!

Več: forum.

Unaudited

Subtitles were not yet audited by the editorial team. Caution is advised!
Poster for subtitles' movie Everest (2015).

Informatat e filmit

Titulli Everest (2015)
Tipi Film

Informatat e titrave

ID lfBA
Krijuar 2016-07-01 1.04.24.PD
Kontribues Anonim
Gjuha Shqiptar
FPS N/A


User votes

No votes

User reports

Poor subtitle quality. 0
File is not a subtitle! 0
Wrong movie or episode entry. 0
Wrong language. 0
Wrong release. 0
Garbled text (strange characters, like rectangles and such). 0

Releases

Everest.2015.Blu-ray.1080p.AVC.TrueHD.7.1.Atmos-HDArea
Everest.2015.1080p.BluRay.x264.VPP.sq
Everest.2015.BDRip.x264-SPARKS
Everest 2015 BluRay 1080p AVC Atmos TrueHD7.1-MTeam
Everest.2015.1080p.BluRay.x264-SPARKS
Everest.2015.720p.BluRay.DD-EX.x264-IDE
Everest.2015.BluRay.720p.x264.DD.5.1-MTeam
Everest.2015.BluRay.720p.DD5.1.x264-EPiC
Everest.2015.720p.BluRay.x264-SPARKS

Subtitles preview

Emri i file
Everest.2015.1080p.BluRay.x264.VPP.sq
Name
everest_2015_1080p_bluray_x264_vpp_sq
Content preview
# Fillimi Fundi Metadata Lines
1 00:00:47.816 00:01:29.693
 1. Përktheu dhe Përshtati: E.Kadriaj
 2. Ekskluzivisht per: CkaMeKqyr.com
 3. Faqja më e madhe dhe më e shpejtë për filma me titra SHQIP
2 00:01:47.816 00:01:49.693
 1. A mund të vetëm të dëgjojnë ?
3 00:01:50.360 00:01:51.486
 1. Djema?
4 00:01:52.821 00:01:56.742
 1. Ne morëm 2.000 këmbët, 600 metra vertikale
5 00:01:57.326 00:01:58.785
 1. në Kamp Katër.
6 00:01:59.453 00:02:3.415
 1. Është Raporto gjithë rrugës, kështu që unë e di se ju mund të bëni atë.
7 00:02:4.041 00:02:5.334
 1. Pasi të kemi marrë të grupit të verdhë,
8 00:02:5.417 00:02:6.543
 1. (Kollitje) ne jemi Dotë të rigrupohen,
9 00:02:7.210 00:02:9.880
 1. vënë në maska, kthehet në gaz.
10 00:02:9.963 00:02:11.590
 1. Ka kuptim?
11 00:02:11.882 00:02:13.634
 1. (Whooshing WIND)
12 00:03:3.600 00:03:6.061
 1. 325 dollarë një shishe.
13 00:03:6.144 00:03:7.145
 1. Për oksigjen?
14 00:03:7.229 00:03:8.397
 1. Kjo është grabitje të ditës!
15 00:03:8.480 00:03:10.816
 1. Po, ai është qoshe e tregut, ai e mori atë.

Statistikat

Number of downloads 24
Number of units 1K
Number of lines 1K
Number of lines per unit 1.01
Number of characters 57K
Number of characters per line 31.56

S'ka komente