Unaudited

Subtitles were not yet audited by the editorial team. Caution is advised!
Poster for Game of Thrones (2011) S03E02.

Episode information

Titulli Game of Thrones (2011)
Tipi TV Series
Sezoni 3
Episodi 2
Lloj episodi E zakonshme
Episode title Dark Wings, Dark Words

Informatat e titrave

ID OxdB
Krijuar 2017-05-30 5.14.40.MD
Kontribues Anonim
Gjuha Shqiptar
FPS N/A


User votes

No votes

User reports

Poor subtitle quality. 0
File is not a subtitle! 0
Wrong movie or episode entry. 0
Wrong language. 0
Wrong release. 0
Garbled text (strange characters, like rectangles and such). 0

Releases

Game of Thrones - 3x02 - Dark Wings Dark Words. 720p
Game.of.Thrones.S03E02.720p.HDTV.x264-IMMERSE
Game.of.Thrones.S03E02.HDTV.XviD-AFG

Subtitles preview

Emri i file
Game of Thrones - 3x02 - Dark Wings Dark Words. 720p
Name
game of thrones - 3x02 - dark wings dark words_ 720p
Content preview
# Fillimi Fundi Metadata Lines
1 00:00:1.164 00:00:3.365
 1. <i>Pse do që të na bashkohesh, Xhon Snou?</i>
2 00:00:3.400 00:00:6.634
 1. <i>Pashë vetë Kasterin duke marr djalin e tij
 2. bebe duke e dërguar në pyll.</i>
3 00:00:6.668 00:00:7.892
 1. <i>E pashë se kush e mori.</i>
4 00:00:7.941 00:00:10.876
 1. <i>Kur ja thashë Lordit Komandues,
 2. ai tanimë e dinte.</i>
5 00:00:10.910 00:00:14.012
 1. <i>Dua të luftoj për ata që
 2. luftojnë për jetën.</i>
6 00:00:14.047 00:00:15.514
 1. <i>Si i vrave ato rojet?</i>
7 00:00:15.548 00:00:18.251
 1. <i>-Më mëso.
 2. -Nëse do ashtu, duhet të vish me mua.</i>
8 00:00:18.285 00:00:21.620
 1. <i>Dua, por më duhet që
 2. t'i gjejë vëllain dhe mamanë.</i>
9 00:00:21.655 00:00:23.022
 1. <i>Dhe motrën.</i>
10 00:00:23.056 00:00:26.026
 1. <i>Duhet të ikni.
 2. Shkoni tek Muri, tek Xhoni.</i>
11 00:00:26.061 00:00:28.462
 1. <i>Osha, duhet t'i mbrosh me çdo kusht.</i>
12 00:00:28.497 00:00:30.597
 1. <i>Ti je e vetmja që mund t'i mbrosh.</i>
13 00:00:30.632 00:00:34.468
 1. <i>200 Verior u therën si dele.</i>
14 00:00:34.502 00:00:36.371
 1. <i>Borxhi do të lahet, miku im.</i>
15 00:00:36.405 00:00:38.373
 1. <i>Për bijtë e tyre, dhe për bijtë tu.</i>

Statistikat

Number of downloads 89
Number of units 870
Number of lines 1K
Number of lines per unit 1.42
Number of characters 26K
Number of characters per line 21.86

S'ka komente