Announcement

Vote for which improvement to work on first!

Več: forum.

Unaudited

Subtitles were not yet audited by the editorial team. Caution is advised!
Poster for subtitles' movie Gods of Egypt (2016).

Informatat e filmit

Titulli Gods of Egypt (2016)
Tipi Film

Informatat e titrave

ID QH9A
Krijuar 2016-05-17 7.36.20.MD
Kontribues Anonim
Gjuha Shqiptar
FPS N/A


User votes

No votes

User reports

Poor subtitle quality. 0
File is not a subtitle! 0
Wrong movie or episode entry. 0
Wrong language. 0
Wrong release. 0
Garbled text (strange characters, like rectangles and such). 0

Releases

Gods.of.Egypt.2016.1080p.WEB-DL.DD5.1.H264-RARBG
Gods of Egypt 2016 1080p WEB-DL x264 AC3-JYK

Subtitles preview

Emri i file
Gods of Egypt
Name
gods of egypt
Content preview
# Fillimi Fundi Metadata Lines
1 00:00:10.222 00:00:40.222
 1. Përktheu dhe përshtati: E.Kadriaj
 2. Mundësoi në HD: CkaMeKqyr.com
2 00:00:56.623 00:00:59.324
 1. Pak e dinë
 2. të gjithë historinë.
3 00:00:59.326 00:01:2.461
 1. Nga ajo që unë kujtoj,
 2. ajo shkon diçka si kjo ...
4 00:01:3.430 00:01:5.497
 1. Para se historia filloi,
5 00:01:5.499 00:01:8.500
 1. Egjipti ishte vendlindja
 2. e të gjithë jetës.
6 00:01:8.502 00:01:12.137
 1. Një parajsë denjë perëndive
 2. që e krijoi atë.
7 00:01:12.139 00:01:14.440
 1. Pra, zotat
 2. vendosën për të jetuar atje
8 00:01:14.442 00:01:15.674
 1. krahas tyre
 2. krijimin e më të vogël,
9 00:01:16.276 00:01:17.176
 1. njeri.
10 00:01:18.411 00:01:20.345
 1. Por nuk kishte
 2. asnjë gabimisht perënditë
11 00:01:20.347 00:01:22.081
 1. në mesin e njerëzve
 2. që adhuronin ato.
12 00:01:22.083 00:01:23.715
 1. Zotat ishin shtatlartë
13 00:01:23.717 00:01:25.751
 1. me ar kalon nëpër
 2. venat e tyre në vend të gjakut.
14 00:01:28.121 00:01:28.120
 1. Dhe ata mund të
 2. transformohet në do
15 00:01:28.122 00:01:31.824
 1. në çdo lloj
 2. të kafshëve të frikshme.

Statistikat

Number of downloads 58
Number of units 1K
Number of lines 1K
Number of lines per unit 1.04
Number of characters 45K
Number of characters per line 30.52

S'ka komente