Unaudited

Subtitles were not yet audited by the editorial team. Caution is advised!
Poster for Jupiter Ascending (2015).

Informatat e filmit

Titulli Jupiter Ascending (2015)
Tipi Film

Informatat e titrave

ID jfBA
Krijuar 2016-07-01 1.01.31.PD
Kontribues Anonim
Gjuha Shqiptar
FPS N/A


User votes

No votes

User reports

Poor subtitle quality. 0
File is not a subtitle! 0
Wrong movie or episode entry. 0
Wrong language. 0
Wrong release. 0
Garbled text (strange characters, like rectangles and such). 0

Releases

JupiterAscending.brrip.720p.201.sq
Jupiter.Ascending.2015.BRRip.XviD.AC3-EVO
Jupiter.Ascending.2015.BDRip.x264-SPARKS
Jupiter.Ascending.2015.720p.BluRay.x264-SPARKS
Jupiter.Ascending.2015.1080p.BluRay.x264-SPARKS

Subtitles preview

Emri i file
JupiterAscending.brrip.720p.201.sq
Name
jupiterascending_brrip_720p_201_sq
Content preview
# Fillimi Fundi Metadata Lines
1 00:00:41.884 00:00:44.339
 1. Teknikisht, unë jam një i huaj.
2 00:00:44.439 00:00:49.274
 1. Dhe nga perspektiva e emigracionit, një e paligjshme.
3 00:00:50.501 00:00:55.093
 1. Prindërit e mi u takuan në universitet në Shën Petersburg, ku ai mësoi astrofizika
4 00:00:55.193 00:00:58.049
 1. dhe ajo mësoi matematikë aplikuar.
5 00:00:58.149 00:01:1.089
 1. Nëna ime ra në dashuri me të kur ajo e gjeti atë pothuajse të ngrirë deri në vdekje
6 00:01:1.189 00:01:5.013
 1. në bregun e Neva, ndezur në yjet.
7 00:01:10.783 00:01:14.749
 1. Sonte, qielli është plotësisht plot me mrekulli.
8 00:01:16.411 00:01:19.275
 1. Nëna ime nuk do të flas më në atë kohë.
9 00:01:19.375 00:01:21.528
 1. Por halla ime Nino më tha në lidhje me babain tim.
10 00:01:21.628 00:01:23.203
 1. Max ...
11 00:01:23.303 00:01:27.891
 1. Emri i tij ishte Maximilian Jones dhe ai ishte i biri i një diplomati anglez
12 00:01:27.991 00:01:31.414
 1. i cili gjithmonë e panë më të mirë në njerëz.
13 00:01:35.063 00:01:37.275
 1. Unë shpesh pyes veten nëse ajo që ka ndodhur me nënën dhe babanë tim
14 00:01:37.375 00:01:40.775
 1. Më ndryshuar nga dikush që mund të ketë parë më të mirë në njerëz
15 00:01:40.875 00:01:43.328
 1. për dikë që gjithmonë pret më të keqen.

Statistikat

Number of downloads 19
Number of units 1K
Number of lines 1K
Number of lines per unit 1.0
Number of characters 50K
Number of characters per line 43.16

S'ka komente