Announcement

Vote for which improvement to work on first!

Več: forum.

Unaudited

Subtitles were not yet audited by the editorial team. Caution is advised!
Poster for subtitles' movie Kung Fu Panda: Secrets of the Furious Five (2008).


Informatat e titrave

ID 7LVA
Krijuar 2016-06-08 9.10.08.PD
Kontribues Anonim
Gjuha Shqiptar
FPS N/A


User votes

No votes

User reports

Poor subtitle quality. 0
File is not a subtitle! 0
Wrong movie or episode entry. 0
Wrong language. 0
Wrong release. 0
Garbled text (strange characters, like rectangles and such). 0

Releases

Subtitles preview

Emri i file
Secrets of the Furious Five 2008
Name
secrets of the furious five 2008
Content preview
# Fillimi Fundi Metadata Lines
1 00:00:1.500 00:00:20.500
 1. PERKTHEU : BAD BOY
2 00:00:21.468 00:00:24.437
 1. - A je gati?
 2. - Gati eshte emri im i dyte.
3 00:00:30.276 00:00:32.540
 1. Cfare kemi?
 2. Bande e tmerrshme rinocerontesh?
4 00:00:32.612 00:00:35.137
 1. Krokodil? Ujk? Le ta bejme kete!
5 00:00:35.215 00:00:38.912
 1. Bej kujdes. Kjo mund te jete sfida me e
 2. veshtire qe ke perballe.
6 00:00:39.519 00:00:42.147
 1. Behuni gati te ndjeni rrufene!
7 00:00:44.758 00:00:47.283
 1. Te paraqes klasen e kung fu .
8 00:00:49.262 00:00:51.730
 1. A mund te perdor gishtin Wuxi qe ti perballoj?
9 00:00:51.798 00:00:53.265
 1. Une nuk do ta beja.
10 00:00:53.333 00:00:56.825
 1. Mbaj mend, Po, Cdo brez stervit tjetrin.
11 00:00:56.903 00:01:1.340
 1. Keshtu arti i kung fu jeton,
 2. tek ty dhe tani tek ata...
12 00:01:4.611 00:01:6.602
 1. ...femije te lezetshem.
 2. - Cfare?
13 00:01:6.679 00:01:8.203
 1. - Pac fat.
 2. - Prit pak!
14 00:01:8.281 00:01:10.875
 1. Mjeshter Shifu! Eja tani!
15 00:01:15.221 00:01:19.521
 1. OK, n.q.s mund te uleni.

Statistikat

Number of downloads 0
Number of units 327
Number of lines 436
Number of lines per unit 1.33
Number of characters 11K
Number of characters per line 25.91

S'ka komente