Announcement

Vote for which improvement to work on first!

Več: forum.

Poster for subtitles' movie Maleficent (2014).

Informatat e filmit

Titulli Maleficent (2014)
Tipi Film

Informatat e titrave

ID oR0y
Krijuar 2014-07-14 3.26.41.MD
Kontribues Anonim
Gjuha Shqiptar
FPS N/A


User votes

No votes

User reports

Poor subtitle quality. 0
File is not a subtitle! 0
Wrong movie or episode entry. 0
Wrong language. 0
Wrong release. 0
Garbled text (strange characters, like rectangles and such). 0

Releases

Maleficent 2014 NEW 720p HDTS x264 Pimp4003

Subtitles preview

Emri i file
Maleficent 2014 NEW 720p HDTS x264 Pimp4003
Name
maleficent 2014 new 720p hdts x264 pimp4003
Content preview
# Fillimi Fundi Metadata Lines
1 00:00:5.100 00:00:30.100
 1. Përktheu: Uvejs Ahmeti
2 00:00:51.680 00:00:54.660
 1. <i>Na lini t'ju tregojmë
 2. një histori jo të re</i>
3 00:00:55.060 00:00:58.380
 1. <i>dhe të shohim sa mirë e dini.</i>
4 00:00:59.350 00:01:1.990
 1. <i>Njëherë e një kohë,
 2. ishin dy mbretëri</i>
5 00:01:2.090 00:01:3.990
 1. <i>që ishin shumë të liga
 2. me njëra-tjetrën.</i>
6 00:01:4.090 00:01:7.020
 1. <i>Aq e madhe ishte mosmarrëveshja
 2. midis tyre,</i>
7 00:01:7.220 00:01:9.640
 1. <i>sa thuhej se vetëm
 2. një hero i madh,</i>
8 00:01:9.810 00:01:12.820
 1. <i>apo një e keqe e tmerrshme
 2. mund t'i bashkonte përsëri.</i>
9 00:01:13.000 00:01:16.280
 1. <i>Në njërën mbretëri,
 2. jetonin njerëz si ju dhe unë</i>
10 00:01:16.360 00:01:19.960
 1. <i>dhe drejtohej nga një mbret
 2. i babëzitur.</i>
11 00:01:20.720 00:01:23.430
 1. <i>Ata ishin gjithmonë
 2. të pakënaqur dhe xhelozë</i>
12 00:01:23.580 00:01:26.330
 1. <i>për shëndetin dhe pasurinë
 2. e të tjerëve.</i>
13 00:01:26.790 00:01:29.010
 1. <i>Ndërsa mbretëria tjetër,</i>
14 00:01:29.060 00:01:33.460
 1. <i>ishte e mbushur me krijesa
 2. të çuditshme dhe të mahnitshme.</i>
15 00:01:33.990 00:01:36.790
 1. <i>Ata nuk kishin nevojë për mbret
 2. apo mbretëreshë,</i>

Statistikat

Number of downloads 302
Number of units 677
Number of lines 930
Number of lines per unit 1.37
Number of characters 19K
Number of characters per line 20.68

S'ka komente