Unaudited

Subtitles were not yet audited by the editorial team. Caution is advised!
Poster for Megamind (2010).

Informatat e filmit

Titulli Megamind (2010)
Tipi Film

Informatat e titrave

ID CrRA
Krijuar 2016-06-07 5.41.27.MD
Kontribues Anonim
Gjuha Shqiptar
FPS N/A


User votes

No votes

User reports

Poor subtitle quality. 0
File is not a subtitle! 0
Wrong movie or episode entry. 0
Wrong language. 0
Wrong release. 0
Garbled text (strange characters, like rectangles and such). 0

Releases

Megamind (2010)

Subtitles preview

Emri i file
Megamind (2010) DVDSCR AwesomeXVidz - Stagevu- Your View
Name
megamind (2010) dvdscr awesomexvidz - stagevu- your view
Content preview
# Fillimi Fundi Metadata Lines
1 00:00:0.000 00:00:45.000
 1. Perktheu:Luter Skendaj
 2. http://t-sh.net/
 3. 3
 4. Kjo eshte dita ime,deri tani.
2 00:00:48.443 00:00:52.521
 1. Shkova ne burg, humba vajzen e
 2. endrrave te mia dhe hengra nje shqelm prapanice.
3 00:00:52.529 00:00:53.754
 1. Mjaft Mire.
4 00:00:54.297 00:00:57.373
 1. Por, gjerat mund te ishin akoma me keq.
5 00:00:58.270 00:01:2.265
 1. Oh, e drejte, Po bie,
 2. drejt vdekjes.
6 00:01:2.956 00:01:4.412
 1. Besoj se ata s'munden.
7 00:01:5.177 00:01:7.033
 1. Si erdhi e gjitha
 2. deri ketu, do pyesni ju?
8 00:01:8.271 00:01:10.046
 1. Fundi im fillon ne fillim.
9 00:01:10.405 00:01:12.265
 1. Ne Fillimin e pare.
10 00:01:14.676 00:01:15.713
11 00:01:15.922 00:01:17.678
 1. Po, ky jam une.
12 00:01:18.414 00:01:21.303
 1. Une pata nje femijeri si te tjeret.
13 00:01:22.193 00:01:25.256
 1. Une erdha nga ajo qe ju mund ta quani,
 2. nje shtepi te thyer.
14 00:01:26.586 00:01:28.660
 1. Me fjale te tjera,e thyer.
15 00:01:28.664 00:01:31.884
 1. Une isha tete ditesh dhe jetoja akoma
 2. me prinderit e mi.

Statistikat

Number of downloads 5
Number of units 1K
Number of lines 1K
Number of lines per unit 1.34
Number of characters 44K
Number of characters per line 22.51

S'ka komente