Announcement

Vote for which improvement to work on first!

Več: forum.

Unaudited

Subtitles were not yet audited by the editorial team. Caution is advised!
Poster for subtitles' movie Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl (2003).


Informatat e titrave

ID QRRB
Krijuar 2017-10-05 7.44.53.MD
Kontribues Anonim
Gjuha Shqiptar
FPS N/A


User votes

No votes

User reports

Poor subtitle quality. 0
File is not a subtitle! 0
Wrong movie or episode entry. 0
Wrong language. 0
Wrong release. 0
Garbled text (strange characters, like rectangles and such). 0

Releases

Pirates.of.the.Caribbean.The.Curse.of.the.Black.Pearl.2003.720p.BRRip.XviD.AC3-ViSiON
Pirates.of.the.Caribbean.The.Curse.of.the.Black.Pearl.2003.720p.BluRay.x264.DD5.1-RightSiZE

Subtitles preview

Emri i file
Pirates Of The Caribbean - The Curse Of The Black Pearl 2003 HD
Name
pirates of the caribbean - the curse of the black pearl 2003 hd
Content preview
# Fillimi Fundi Metadata Lines
1 00:00:1.640 00:00:28.310
 1. Perkthyesi i panjohur
 2. Sinkronizoi dhe moderoi
 3. Plator Gashi.
2 00:00:29.560 00:00:34.100
 1. Pie deri në fund, zemra ime
 2. yo ho
3 00:00:34.190 00:00:38.730
 1. Ne kindapojm, bastisim
 2. dhe nuk japim asnjë grim
4 00:00:38.820 00:00:42.681
 1. Pie deri ne fund, zemra ime
5 00:00:42.781 00:00:45.781
 1. Yo ho, yo ho
6 00:00:45.861 00:00:48.821
 1. Jeta e piratit për mua
7 00:00:49.531 00:00:54.781
 1. Ne rrëmbejm, ne vjedhim
 2. ne ikim kur grabisim
8 00:00:55.161 00:00:58.531
 1. Pusho, zonjushë
 2. Piratët e mallkuar lundrojn në kto ujra
9 00:00:58.831 00:01:0.912
 1. Nuk dëshiron që ata të vijn hë!
10 00:01:1.002 00:01:2.912
 1. Zoti. Gibs qfarë po bën?.
11 00:01:3.712 00:01:5.712
 1. Ajo këndonte për piratët
12 00:01:5.802 00:01:9.842
 1. Është fat i keq të kendon për piratë,
 2. kur jemi të ngelur në këtë mjegull të pazakontë
13 00:01:9.932 00:01:13.302
 1. Mbaji në mend fjalët e mia
 2. I konsideroj të mbajtura në mend.
14 00:01:14.182 00:01:16.552
 1. Në punën tënde
 2. Gjithmon, toger.
15 00:01:16.642 00:01:21.603
 1. Është gjithashtu fat i keq ta kemi
 2. një femër në kuvert. Madje edhe në miniaturë

Statistikat

Number of downloads 6
Number of units 1K
Number of lines 1K
Number of lines per unit 1.47
Number of characters 46K
Number of characters per line 25.65

S'ka komente