Poster for Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl (2003).


Informatat e titrave

ID dUoK
Krijuar 2010-02-08 2.59.13.MD
Kontribues Spearhead
Gjuha Shqiptar
FPS N/A


User votes

User reports

Poor subtitle quality. 0
File is not a subtitle! 0
Wrong movie or episode entry. 0
Wrong language. 0
Wrong release. 0
Garbled text (strange characters, like rectangles and such). 0

Releases

Subtitles preview

Emri i file
Pirates of the Caribbean
Name
pirates of the caribbean
Content preview
# Fillimi Fundi Metadata Lines
1 00:00:26.394 00:00:29.488
 1. [Elizabeta këndon ]
2 00:00:29.563 00:00:34.057
 1. Pie deri në fund, zemra ime
 2. yo ho
3 00:00:34.135 00:00:38.731
 1. Ne kindapojm, bastisim
 2. dhe nuk japim asnjë grim
4 00:00:38.806 00:00:42.674
 1. Pie deri ne fund, zemra ime
5 00:00:42.743 00:00:46.179
 1. Yo ho, yo ho
6 00:00:46.247 00:00:49.683
 1. Jeta e piratit për mua
7 00:00:49.750 00:00:54.084
 1. Ne rrëmbejm, ne vjedhim
 2. ne ikim kur grabisim
8 00:00:54.155 00:00:55.247
 1. Pije deri në fund
9 00:00:55.323 00:00:56.585
 1. Pusho, zonjushë
10 00:00:56.657 00:00:59.251
 1. Piratët e mallkuar lundrojn në kto ujra
 2. Nuk dëshiron që ata të vijn hë!
11 00:01:0.095 00:01:2.723
 1. Zoti. Gibs qfarë po bën?.
12 00:01:3.798 00:01:6.028
 1. Ajo këndonte për piratët
 2. Është fat i keq të kendon për piratë,
 3. 14
 4. ..kur jemi të ngelur në këtë mjegull të pazakontë
13 00:01:9.037 00:01:10.197
 1. Mbaji në mend fjalët e mia
14 00:01:11.272 00:01:13.206
 1. I konsideroj të mbajtura në mend.
15 00:01:13.342 00:01:14.570
 1. Në punën tënde
 2. Gjithmon, toger.

Statistikat

Number of downloads 498
Number of units 1K
Number of lines 1K
Number of lines per unit 1.44
Number of characters 45K
Number of characters per line 23.41

S'ka komente