Announcement

Vote for which improvement to work on first!

Več: forum.

Unaudited

Subtitles were not yet audited by the editorial team. Caution is advised!
Poster for subtitles' movie Prisoners (2013).

Informatat e filmit

Titulli Prisoners (2013)
Tipi Film

Informatat e titrave

ID Rew8
Krijuar 2015-06-10 7.51.44.MD
Kontribues Anonim
Gjuha Shqiptar
FPS N/A


User votes

No votes

User reports

Poor subtitle quality. 0
File is not a subtitle! 0
Wrong movie or episode entry. 0
Wrong language. 0
Wrong release. 0
Garbled text (strange characters, like rectangles and such). 0

Releases

Prisoners [2013] HDRip XviD -al

Subtitles preview

Emri i file
Prisoners [2013] HDRip XviD -al
Name
prisoners [2013] hdrip xvid -al
Content preview
# Fillimi Fundi Metadata Lines
1 00:00:0.000 00:00:29.000
 1. <font color="#ff0000">Përktheu & përshtati: ANDI DHIMITRI</font>
2 00:00:40.874 00:00:44.643
 1. Ati ynë, që je në qiell,
3 00:00:44.645 00:00:47.312
 1. u shenjtëroftë emri yt.
4 00:00:47.314 00:00:49.481
 1. Ardhtë mbretëria jote,
5 00:00:49.483 00:00:54.319
 1. u bëftë dëshira jote, si në qiell
 2. ashtu dhe mbi dhè.
6 00:00:54.321 00:00:58.090
 1. Bukën tonë të përditshme
 2. jepna neve sot,
7 00:00:58.092 00:01:1.660
 1. dhe falna fajet tona,
8 00:01:1.662 00:01:6.398
 1. sic ne ua falim fajtorëve tanë.
9 00:01:6.400 00:01:10.235
 1. Mos na shtjer në ngasje,
10 00:01:10.237 00:01:13.272
 1. por shpëtona nga i ligu.
11 00:01:13.274 00:01:18.377
 1. Për mbretërinë, fuqinë
 2. dhe lavdinë tënde,
12 00:01:18.379 00:01:21.447
 1. tani dhe përgjithmonë.
13 00:01:21.449 00:01:23.916
 1. Amen.
14 00:01:41.735 00:01:43.802
 1. <i>Qielli është i vrenjtur</i>
15 00:01:43.804 00:01:45.737
 1. <i>me temperatura që shkojnë</i>
 2. <i>deri në -4 gradë.</i>

Statistikat

Number of downloads 23
Number of units 1K
Number of lines 2K
Number of lines per unit 1.39
Number of characters 43K
Number of characters per line 18.43

S'ka komente