Unaudited

Subtitles were not yet audited by the editorial team. Caution is advised!
Poster for subtitles' movie Rio (2011).

Informatat e filmit

Titulli Rio (2011)
Tipi Film

Informatat e titrave

ID BLRA
Krijuar 2016-06-07 5.28.46.MD
Kontribues Anonim
Gjuha Shqiptar
FPS N/A


User votes

No votes

User reports

Poor subtitle quality. 0
File is not a subtitle! 0
Wrong movie or episode entry. 0
Wrong language. 0
Wrong release. 0
Garbled text (strange characters, like rectangles and such). 0

Releases

Rio.2011.R5.LiNE.XviD-ViSiON

Subtitles preview

Emri i file
Rio.2011.R5.LiNE.XviD-ViSiON
Name
rio_2011_r5_line_xvid-vision
Content preview
# Fillimi Fundi Metadata Lines
1 00:02:19.896 00:02:28.045
 1. Përktheu:Dvdclubmatrix
 2. T-sh.net & Az filma
2 00:04:19.896 00:04:24.045
 1. Në rregull është, në rregull është.
3 00:04:25.088 00:04:31.352
 1. Unë do të kujdesem për ty.
4 00:05:4.253 00:05:9.413
 1. Ora e marrë.
5 00:05:17.938 00:05:21.919
 1. Mirë mëngjes, Blu.
6 00:05:38.072 00:05:41.768
 1. Përmblidhu Blu. Ti e di që
 2. këto vitamina janë të mira për ty.
7 00:05:42.490 00:05:47.974
 1. Uuu, ç'është kjo?
 2. Të kam.
8 00:06:21.128 00:06:25.070
 1. Kënaqu në librin e ri.
 2. -Falemnderit, Linda. -Tung.
9 00:06:27.260 00:06:31.267
 1. Po, mami, do doja të të vizitoj,
 2. por kush do kujdesët për Blu?
10 00:06:31.267 00:06:34.057
 1. Mami, nuk kanë roje për papagall.
11 00:06:34.074 00:06:38.093
 1. Urdhëro çokollatën tënde
 2. të nxehtë, Blu. Pikërisht si e do.
12 00:06:38.193 00:06:42.862
 1. Sepse s'mund t'i besoj
 2. askujt për Blu.
13 00:06:42.862 00:06:45.860
 1. Mmmm... kjo është jetë.
14 00:06:45.860 00:06:49.050
 1. Manchmelo dhe kakao i përsosur.
15 00:06:49.050 00:06:51.620
 1. 1 2 3 4 5... 6 mmmm...

Statistikat

Number of downloads 3
Number of units 678
Number of lines 1K
Number of lines per unit 1.6
Number of characters 29K
Number of characters per line 27.34

S'ka komente