Announcement

Vote for which improvement to work on first!

Več: forum.

Unaudited

Subtitles were not yet audited by the editorial team. Caution is advised!
Poster for subtitles' movie Risen (2016).

Informatat e filmit

Titulli Risen (2016)
Tipi Film

Informatat e titrave

ID mPBA
Krijuar 2016-07-01 1.04.14.PD
Kontribues Anonim
Gjuha Shqiptar
FPS N/A


User votes

No votes

User reports

Poor subtitle quality. 0
File is not a subtitle! 0
Wrong movie or episode entry. 0
Wrong language. 0
Wrong release. 0
Garbled text (strange characters, like rectangles and such). 0

Releases

Risen.2016.1080p.BluRay.H264.AAC-RARBG

Subtitles preview

Emri i file
risen.srt
Name
risen_srt
Content preview
# Fillimi Fundi Metadata Lines
1 00:02:42.087 00:02:43.629
 1. Roman, huh?
2 00:02:49.344 00:02:51.512
 1. Kjo është unazë një tribunë të?
3 00:02:55.767 00:02:56.934
 1. Po.
4 00:03:0.730 00:03:2.606
 1. A keni ardhur deri këtu?
5 00:03:7.821 00:03:9.363
 1. Legjini 10!
6 00:03:10.365 00:03:11.407
 1. Ec perpara!
7 00:03:13.868 00:03:15.285
 1. Tani! Eja!
8 00:03:19.541 00:03:20.958
 1. Eja!
9 00:03:27.465 00:03:30.384
 1. Për 30 vjet, Perandoria Romake e Tiberit Cezar
10 00:03:30.468 00:03:33.387
 1. ka vendosur shkretëtirën e Judesë dhe të potërhiqeit të saj.
11 00:03:33.471 00:03:36.598
 1. Baraba! Baraba!
12 00:03:36.683 00:03:38.851
 1. Si tribunë për Prefekti Ponc Pilatit,
13 00:03:38.935 00:03:42.271
 1. detyra ime është që të mbajë rendin në një qytet që është rritur në trazira.
14 00:03:42.355 00:03:44.106
 1. formimin e thjeshtë!
15 00:03:45.483 00:03:49.820
 1. Judenjtë i luten Perëndisë së tyre të vetëm, Zotit, për ardhjen e Mesias mistike

Statistikat

Number of downloads 19
Number of units 989
Number of lines 989
Number of lines per unit 1.0
Number of characters 30K
Number of characters per line 30.36

S'ka komente