Announcement

Vote for which improvement to work on first!

Več: forum.

Unaudited

Subtitles were not yet audited by the editorial team. Caution is advised!
Poster for subtitles' movie Suicide Squad (2016).

Informatat e filmit

Titulli Suicide Squad (2016)
Tipi Film

Informatat e titrave

ID 9m5B
Krijuar 2016-08-28 10.04.52.MD
Kontribues Anonim
Gjuha Shqiptar
FPS N/A


User votes

No votes

User reports

Poor subtitle quality. 0
File is not a subtitle! 0
Wrong movie or episode entry. 0
Wrong language. 0
Wrong release. 0
Garbled text (strange characters, like rectangles and such). 0

Releases

Suicide.Squad.2016.HDTS 850MB.MkvCage
Suicide.Squad.2016.HDTS.550MB.Ganool
Suicide.Squad.HDTS.x264.700MB.ShAaNiG
Suicide.Squad.HDTS.x264.650MB.iExTV
Suicide.Squad.HDTS.x264.550MB.Ganool
Suicide.Squad.HDTS.x264.BiGDADDYVAiN
Suicide Squad 2016 HD-TS x264-CPG

Subtitles preview

Emri i file
Suicide Squad 2016 HD-TS x264-CPG
Name
suicide squad 2016 hd-ts x264-cpg
Content preview
# Fillimi Fundi Metadata Lines
1 00:00:1.883 00:00:31.883
 1. Përktheu dhe Përshtati: E.Kadriaj
 2. Ekskluzivisht per: CkaMeKqyr.com
 3. Faqja më e madhe dhe më e shpejtë për filma me titra SHQIP
2 00:00:12.110 00:00:17.110
3 00:00:17.134 00:00:24.134
4 00:00:24.158 00:00:28.058
 1. 5
5 00:00:41.087 00:00:42.350
 1. Ora Chow!
6 00:00:42.511 00:00:43.594
 1. Eshte koha!
7 00:00:43.480 00:00:46.230
 1. Floyd, hap deri tek dera. Koha e darkes.
8 00:00:50.080 00:00:52.512
 1. Vetëm miqtë e mi më quajnë Floyd.
9 00:00:52.537 00:00:54.824
 1. Ju nuk është marrë nuk ka miq, Floyd.
10 00:00:56.240 00:00:57.420
 1. Cfare eshte kjo?
11 00:00:57.445 00:00:58.688
 1. Kjo quhet buke.
12 00:00:58.713 00:00:59.309
 1. Një copë!
13 00:00:59.721 00:01:1.732
 1. Atë e mori pak pasghetti në atje.
14 00:01:1.966 00:01:3.316
 1. Toenails.
15 00:01:3.863 00:01:4.976
 1. mut Rat.

Statistikat

Number of downloads 76
Number of units 1K
Number of lines 1K
Number of lines per unit 1.0
Number of characters 45K
Number of characters per line 32.41

S'ka komente