Unaudited

Subtitles were not yet audited by the editorial team. Caution is advised!
Poster for The Divergent Series: Allegiant (2016).

Informatat e filmit

Titulli The Divergent Series: Allegiant (2016)
Tipi Film

Informatat e titrave

ID hdBA
Krijuar 2016-06-17 2.01.07.MD
Kontribues Anonim
Gjuha Shqiptar
FPS N/A


User votes

No votes

User reports

Poor subtitle quality. 0
File is not a subtitle! 0
Wrong movie or episode entry. 0
Wrong language. 0
Wrong release. 0
Garbled text (strange characters, like rectangles and such). 0

Releases

The Divergent Series.Allegiant.2016.TC.x264.AAC-ETRG.mp4.Englis.sq

Subtitles preview

Emri i file
The Divergent Series.Allegiant.2016.TC.x264.AAC-ETRG.mp4.Englis.sq
Name
the divergent series_allegiant_2016_tc_x264_aac-etrg_mp4_englis_sq
Content preview
# Fillimi Fundi Metadata Lines
1 00:00:3.001 00:00:9.075
 1. Titrat të krijuar nga - E.Kadriaj -
 2. "Divergjent Seria: Allagjent - Pjesa 1 (2016)" ^ (Koha 2:00:27)
2 00:00:32.504 00:00:34.311
 1. Përshëndetje.
3 00:00:34.514 00:00:36.878
 1. I ardhur nga jashtë murit,
4 00:00:36.903 00:00:40.050
 1. ku kemi shkatërruar të gjithë, por njëri-tjetrin.
5 00:00:42.515 00:00:45.831
 1. Ne projektuar ju qytet si një eksperiment.
6 00:00:45.856 00:00:50.991
 1. Dhe ne besojmë se është e vetmja mënyrë për të rimarrë njerëzimit që kemi humbur.
7 00:00:51.801 00:00:55.962
 1. Dhe kemi krijuar fraksione të siguruar paqen.
8 00:00:56.241 00:00:58.283
 1. Por ne besojmë se do të jenë ata mes jush
9 00:00:58.308 00:01:1.727
 1. të cilët do të kapërcej këto fraksione,
10 00:01:1.752 00:01:4.187
 1. këto do të jenë divergjente.
11 00:01:4.212 00:01:6.879
 1. Ata janë qëllimi i vërtetë i këtij eksperimenti,
12 00:01:6.904 00:01:11.333
 1. ato janë jetike për mbijetesën e njerëzimit.
13 00:01:11.374 00:01:14.737
 1. Nëse ju jeni të shikuar këtë tani, atëherë të paktën një prej jush është një provë
14 00:01:14.762 00:01:17.642
 1. se eksperimenti ynë ka pasur sukses.
15 00:01:17.934 00:01:19.412
 1. Ka ardhur koha

Statistikat

Number of downloads 30
Number of units 1K
Number of lines 1K
Number of lines per unit 1.0
Number of characters 42K
Number of characters per line 36.41

S'ka komente