Unaudited

Subtitles were not yet audited by the editorial team. Caution is advised!
Poster for The Hangover (2009).

Informatat e filmit

Titulli The Hangover (2009)
Tipi Film

Informatat e titrave

ID fDc9
Krijuar 2015-07-14 2.00.40.MD
Kontribues Anonim
Gjuha Shqiptar
FPS N/A


User votes

No votes

User reports

Poor subtitle quality. 0
File is not a subtitle! 0
Wrong movie or episode entry. 0
Wrong language. 0
Wrong release. 0
Garbled text (strange characters, like rectangles and such). 0

Releases

The Hangover (2009)

Subtitles preview

Emri i file
The Hangover {2009} - Andi
Name
the hangover {2009} - andi
Content preview
# Fillimi Fundi Metadata Lines
1 00:00:27.303 00:00:40.058
 1. Përktheu & Përshtati: Andi Dhimitri
2 00:00:47.303 00:00:48.058
 1. Hej, po kontaktoni me Dagun!
3 00:00:48.084 00:00:49.481
 1. Më falni që nuk i përgjigjem dot
 2. telefonatës suaj.
4 00:00:49.566 00:00:51.605
 1. Ju lutem, lini një emër dhe një numër
 2. dhe do t'ju kontaktoj vetë.
5 00:00:59.047 00:01:1.452
 1. Përshëndetje, po kontaktoni
 2. me dr. Stjuart Prajs
6 00:01:1.479 00:01:2.555
 1. të "Dentistit Kryesor".
7 00:01:2.864 00:01:4.447
 1. Ju lutem lini një mesazh pas...
8 00:01:11.660 00:01:13.660
 1. Ç'kemi, unë jam Fili.
 2. Lini një mesazh, ose mos lini fare.
9 00:01:13.685 00:01:15.686
 1. Më bëni një nder, mos më çoni mesazh.
 2. Është tipike homoseksualësh.
10 00:01:18.274 00:01:21.715
 1. Ndonjë gjë? - l provova të gjithë.
 2. Kalon direkt në mesazhin me zë.
11 00:01:21.796 00:01:24.988
 1. Duhet të ketë ndonjë sqarim.
 2. - Zemër, është Vegasi.
12 00:01:25.030 00:01:28.328
 1. Në ato kazino e humb ndjenjën e kohës.
 2. Nuk ka dritare, orë.
13 00:01:28.395 00:01:30.184
 1. Mbase është i nxehur.
14 00:01:30.221 00:01:34.170
 1. Dhe asnjëherë nuk largohesh dot
 2. nga tavolina kur je i nxehur.
15 00:01:34.252 00:01:36.623
 1. Mundesh kur po martohesh.

Statistikat

Number of downloads 37
Number of units 1K
Number of lines 2K
Number of lines per unit 1.44
Number of characters 52K
Number of characters per line 22.58

S'ka komente