Unaudited

Subtitles were not yet audited by the editorial team. Caution is advised!
Poster for The Nice Guys (2016).

Informatat e filmit

Titulli The Nice Guys (2016)
Tipi Film

Informatat e titrave

ID CzZB
Krijuar 2016-07-31 9.58.00.PD
Kontribues Anonim
Gjuha Shqiptar
FPS N/A


User votes

No votes

User reports

Poor subtitle quality. 0
File is not a subtitle! 0
Wrong movie or episode entry. 0
Wrong language. 0
Wrong release. 0
Garbled text (strange characters, like rectangles and such). 0

Releases

The.Nice.Guys.2016.1080p.WEB-DL.sq
The.Nice.Guys.2016.1080p.WEB-DL.AAC2.0.H264-FGT

Subtitles preview

Emri i file
The.Nice.Guys.2016.1080p.WEB-DL.sq
Name
the_nice_guys_2016_1080p_web-dl_sq
Content preview
# Fillimi Fundi Metadata Lines
1 00:02:53.077 00:02:55.277
 1. Si ju duket makinën time,
2 00:02:55.914 00:02:57.715
 1. Djalë i madh?
3 00:03:32.870 00:03:34.471
 1. Transmetuesi: Bart, Sarah dhe Jonathan
4 00:03:34.590 00:03:36.752
 1. janë shpenzuar ditën e tyre të kohës së lirë
 2. në pishinë qytetit.
5 00:03:36.871 00:03:38.392
 1. A nuk janë ata me fat?
6 00:03:45.909 00:03:49.188
 1. Le të shohim se çfarë ata kanë
 2. sjellë me vete në pishinë sot.
7 00:03:50.471 00:03:52.510
 1. Bart ka një peshqir të thjeshtë.
8 00:03:53.431 00:03:55.470
 1. Sarah ka një peshqir të ndritshme.
9 00:03:56.468 00:03:58.549
 1. Jonathan ka një peshqir homoseksual.
10 00:04:3.230 00:04:5.867
 1. JACKSON: Ka diçka
 2. të keqe me fëmijët sot.
11 00:04:5.986 00:04:8.187
 1. Ata e dinë shumë.
12 00:04:8.866 00:04:11.028
 1. Merrni këtë perlë pak.
13 00:04:11.147 00:04:12.905
 1. Ajo është 13.
14 00:04:13.028 00:04:14.345
 1. Tashmë ajo e mori veten një fitues.
15 00:04:16.388 00:04:18.465
 1. Sigurisht, ai është tre herë moshën e saj,

Statistikat

Number of downloads 45
Number of units 1K
Number of lines 1K
Number of lines per unit 1.02
Number of characters 64K
Number of characters per line 34.0

S'ka komente