Announcement

Vote for which improvement to work on first!

Več: forum.

Unaudited

Subtitles were not yet audited by the editorial team. Caution is advised!
Poster for subtitles' movie Warcraft (2016).

Informatat e filmit

Titulli Warcraft (2016)
Tipi Film

Informatat e titrave

ID a75A
Krijuar 2016-06-10 9.57.00.MD
Kontribues Anonim
Gjuha Shqiptar
FPS N/A


User votes

No votes

User reports

Poor subtitle quality. 0
File is not a subtitle! 0
Wrong movie or episode entry. 0
Wrong language. 0
Wrong release. 0
Garbled text (strange characters, like rectangles and such). 0

Releases

Warcraft 2016 1080p HDTC x264 AC3 5.1 TiTAN

Subtitles preview

Emri i file
Warcraft (2016) HDTC 1080.sq
Name
warcraft (2016) hdtc 1080_sq
Content preview
# Fillimi Fundi Metadata Lines
1 00:00:39.560 00:01:9.560
 1. Përktheu dhe Përshtati: E.Kadriaj
 2. Ekskluzivisht per: CkaMeKqyr.com
 3. Faqja më e madhe dhe më e shpejtë për filma me titra SHQIP
2 00:02:11.857 00:02:14.985
3 00:02:16.762 00:02:21.961
 1. nuk ka luftë në mes të orcs dhe njerëzit për aq sa çdokush mund të mbani mend.
4 00:02:25.738 00:02:26.796
 1. por në një kohë ..
5 00:02:26.839 00:02:30.798
 1. dhe ne nuk e di edhe kush armikun tonë në atë kohë.
6 00:02:31.978 00:02:36.847
 1. ose jeshile sihirjahat të, na ka ndodhur.
7 00:02:39.919 00:02:42.820
 1. [Gulçim]
8 00:02:43.990 00:02:46.891
 1. [Yelling]
9 00:02:48.728 00:02:51.925
 1. por në fillim, se si ne mund të dimë.
10 00:02:51.931 00:02:54.764
 1. Çfarë zgjedhje nuk kemi.
11 00:02:55.835 00:03:1.740
 1. Bota jonë është duke vdekur dhe unë kam për të gjetur fisin tim dhe një shtëpi të re.
12 00:03:8.981 00:03:10.949
 1. durotan.
13 00:03:10.983 00:03:14.885
 1. Unë mund të ndjehen sytë tuaj ..
14 00:03:16.022 00:03:18.957
 1. Mendova se ishe në gjumë.
15 00:03:18.958 00:03:21.791
 1. I kishte fjetur me të vërtetë.

Statistikat

Number of downloads 69
Number of units 1K
Number of lines 1K
Number of lines per unit 1.01
Number of characters 34K
Number of characters per line 30.04

S'ka komente