Announcement

Vote for which improvement to work on first!

Več: forum.

Unaudited

Subtitles were not yet audited by the editorial team. Caution is advised!
Poster for subtitles' movie X-Men: Apocalypse (2016).

Informatat e filmit

Titulli X-Men: Apocalypse (2016)
Tipi Film

Informatat e titrave

ID S7FA
Krijuar 2016-06-06 3.30.34.MD
Kontribues Anonim
Gjuha Shqiptar
FPS N/A


User votes

No votes

User reports

Poor subtitle quality. 0
File is not a subtitle! 0
Wrong movie or episode entry. 0
Wrong language. 0
Wrong release. 0
Garbled text (strange characters, like rectangles and such). 0

Releases

X-Men.Apocalypse.2016.CAM.XviD-VAiN
X-Men.Apocalypse.2016.720p.HDCAM.1GB.MkvCage
X-Men Apocalypse (2016) English 700MB HDCAM AAC x264 - Downloadhub
X-Men Apocalypse 2016 720p HDCAM - Albania
X-Men Apocalypse 2016 ENG CAMRip MP4 P2P
X-Men Apocalypse 2016 720p HDCAM x264 HQMic-Exclusive

Subtitles preview

Emri i file
X-Men Apocalypse 2016 720p HDCAM - english
Name
x-men apocalypse 2016 720p hdcam - english
Content preview
# Fillimi Fundi Metadata Lines
1 00:01:44.223 00:01:46.301
 1. Vdekja për zot të rreme!
2 00:02:6.207 00:02:8.017
 1. Mbrojtur atë!
3 00:04:34.074 00:04:38.628
 1. X-MEN Apokalipsi
4 00:04:50.074 00:04:53.972
 1. Siç e dini, mutant ekzistenca është zbuluar ...
5 00:04:54.087 00:04:58.438
 1. gjatë Marrëveshjes së Paqes të Parisit pas Luftës së Vietnamit, në vitin 1973.
6 00:04:58.548 00:05:2.147
 1. Gjashtë ditë më vonë, pamë se si një nga këto mutants ...
7 00:05:3.557 00:05:5.751
 1. Erik Lehnsherr, ai sulmoi Presidentin ...
8 00:05:5.894 00:05:8.556
 1. dhe kabineti i tij jashtë Shtëpisë së Bardhë.
9 00:05:8.663 00:05:12.376
 1. Një mutant i ri ndaloi dhe ai i shpëtoi jetën e tyre.
10 00:05:12.452 00:05:16.187
 1. Lehnsherr arratis dhe u bë në arratisuri më i kërkuar në botë.
11 00:05:18.743 00:05:21.940
 1. Por ajo është bërë simbol i një epoke të re ...
12 00:05:22.051 00:05:24.519
 1. një botë që nuk do të jetë njëjtë përsëri.
13 00:05:24.593 00:05:25.793
 1. A do të guiñaste sy në fëmijën tim?
14 00:05:29.081 00:05:31.166
 1. Nëse ju shihni moshën e babait të tij.
15 00:05:32.859 00:05:35.980
 1. Zotërinj, a ka ndonjë gjë ata duan për të ndarë me grLartëin?

Statistikat

Number of downloads 108
Number of units 1K
Number of lines 1K
Number of lines per unit 1.0
Number of characters 37K
Number of characters per line 27.37

S'ka komente