Clash of the Titans (2010) - Titra shqip

Rating: Awaiting 5 votes (0 so far).
Your rating: You have to be logged in in order to rate subtitles.
General

ID 738042

Uploader jdinic3

Date 17.04.2010 @ 09:19:58

OMDb 435464

Subtitle info

Language Albanian

Format SubRip

Num. of CDs 1

FPS N/A

Size 19.23 KiB

File count 1

Downloads 503

Release

Clash.of.the.Titans.2010.TS.XviD-IMAGiNE

Clash.of.the.Titans.2010.TS.XviD-KiNGDOM

Related

All subtitles for this movie

All subtitles for this movie in this language

All author subtitles from this user

All subtitles from this user

By downloading this subtitles you agree to our terms of service
Related subtitles
  Title Language Titra shqip Titra shqip Uploader Date
Clash of the Titans 2010 Titra shqip Clash of the Titans (2010)   
Clash.Of.The.titans.[2010].DvdRip.XviD-Xult

Titra shqip 129 1 jdinic3 10.10.2010
Clash of the Titans 2010 Titra shqip Clash of the Titans (2010)    
Clash.of.the.Titans.2010.480p.BRRip.XviD.AC3-ViSiON

Titra shqip 252 1 Lion87H... 18.07.2010
Clash of the Titans 2010 Titra shqip Clash of the Titans (2010)    
Clash.of.the.Titans.720p.Bluray.x264-CBGB

Titra shqip 245 1 nesi 19.07.2010
Subtitle preview
1
00:00:5,800 --> 00:00:15,100
Clash Of The Titans
Titrat: Hell Of Steel.

1
00:00:31,800 --> 00:00:37,100
<i>Legjendat më të vjetra janë shkruar tek yjet.</i>

2
00:00:38,000 --> 00:00:43,800
<i>Legjenda të një kohe para njerëzve dhe Zotave,
kur Titanët sundonin botën.</i>

3
00:00:44,500 --> 00:00:49,700
<i>Titanët ishin të pushtetshëm, por sundimi i tyre
mori fund nga vetë fëmijët e tyre,</i>

4
00:00:49,701 --> 00:00:55,300
<i>Zeusi, Poseidoni dhe Hadi.</i>

5
00:00:56,500 --> 00:01:00,700
<i>Zeusi bindi vëllain e tij
Hadin të krijonte një kafshë kaq të fuqishme</i>

6
00:01:00,701 --> 00:01:02,750
...

Poll
  Would you pay 50 USD for lifetime ad-free account?
 • Yes

   (4 %)
 • No

   (79 %)
 • Only if I get some extra features.

   (17 %)